Bozont függöny

Olaszországban sok évtizedes múltra tekint már vissza a gyártása és a kezdetektől napjainkig töretlen a népszerűsége. Esztétikus és tartós megoldás belső terek elválasztására, beltéri ajtók kiváltására. Bejárati ajtókon megakadályozza a belátást, a szálló por és a repülő rovarok belső térbe jutását. Kis mértékben hőszigetel is. Fel- és leszerelése egyszerű. Tisztítása langyos, mosószeres vízben történő kézi nyomkodással is könnyen elvégezhető.

Alapanyaga UV álló polipropilén szál, mely napsütötte helyen is hosszú évekig tartó használatot tesz lehetővé és teljes mértékben újrahasznosítható. Anyagából adódóan csendes és puha tapintású.

A legnagyobb színválasztékkal rendelkezünk, mely folyamatosan elérhető és rendelhető .

90 x 200 cm-es normál méretű függönyökből állandó raktárkészletet tartunk. Az ettől eltérő, egyedi méretű Bozont függönyöket rövid határidővel és a legkedvezőbb áron (nincsen egyedi felár) elkészítjük megrendelőink részére. Nemcsak egyszínű, hanem akár többféle színből (szálanként) kevert összeállításban is elkészítjük a kívánt Bozont függönyt.

Viszonteladóinknak színmintát és mennyiségtől függő kedvezményeket biztosítunk.

Bozont függöny színpaletta

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fotótechnikai eszközök sajátosságaiból, illetve a számítógép monitorok különböző beállításaiból adódóan a bemutatott színek sajnos nem minden esetben valósághűek.

Kattintson ide további fényképekért a bozont függöny képgaléria megtekintéséhez!