Tendit Kft.

Bővítse Ön is üzlete kínálatát közkedvelt termékeinkkel!

Elérhetőségeink viszonteladók részére:

Mobil:
+36 20.95 18 805
Telefon:
+36 78.481 537

KÉRJEN AJÁNLATOT, VAGY VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ONLINE!

Partner oldal
Bozont függöny

Thumbnail image

PostHeaderIcon A Tendit Kft. bemutatása

Még a ’80-as évek közepén egy olaszországi út során, saját részre vásárolt Bozont függöny apropóján jött az ötlet, hogy esetleg érdemes lenne megpróbálkozni a termék a magyarországi forgalmazásával. Ugyanis a felszerelést követően aki meglátta, egyértelmű tetszésének adott hangot, és a következő kérdést tette fel: Hol lehet ilyen függönyt vásárolni?

1990-ben indítottuk vállalkozásunkat nagykereskedelmi tevékenységi körrel, akkor még egyszemélyes vállalkozásként. Ebben az időben vált lehetővé, hogy már magánvállalkozás is bonyolíthatott export/import tevékenységet közvetlenül, állami cég bevonása nélkül. Felvettük az olasz gyártóval a kapcsolatot és hamarosan meg is érkezett az első szállítmány alapanyag, mindössze hat féle színben. Aztán hozzáfogtunk a lehetséges üzletfelek/üzletek felderítéséhez, a viszonteladói bolthálózatunk kiépítéséhez. Az évek alatt folyamatosan bővülő ügyfélkörünk már az egész ország területére kiterjed és még napjainkban is egyre növekszik viszonteladóink száma.

Köszönhető ez elsősorban a termék /Bozont függöny/ kiváló minőségének és annak a törekvésünknek, hogy az általunk nyújtott szolgáltatással minden ügyfelünk és rajtuk keresztül a vásárlók mindig maximálisan elégedettek legyenek. Ezért már a kezdetektől foglalkozunk a szabvány /90 x 200 cm/ méretű függönyök mellett egyedi méretű – tetszőleges szélességű és magasságú – függönyök elkészítésével és rövid határidejű kiszállításával.

Követve az egyre növekvő piaci igényeket, vállalkozásunkat folyamatosan bővítve, 2003-ban Kft-vé alakultunk, és azóta TENDIT Kft. néven működik a továbbra is családi vállalkozásunk.

2005-ben Soltvadkertre tettük át a cégünk székhelyét, hogy az eddigieknél még rugalmasabban és gördülékenyebben teljesíthessük az Önök megrendeléseit.

Néhány szóban a névválasztásról.

Gyakran kérdezgették, hogy miért éppen Bozont függöny lett a termék neve?

A magyarországi forgalmazás megkezdésekor a körülmények nem tették lehetővé, hogy profi marketinges csapatra bízzuk a cég arculatának, és a termék nevének kialakítását. Az eredeti olasz név alapján a magyar megfelelője ’zsenília függöny’ lenne, de mi ettől valami egyedibb nevet szerettünk volna. Beindult hát az ötletelés és eközben a már meglévő ügyfeleinktől is jöttek a visszajelzések, hogy a vásárlóik milyen különféle neveken keresik a függönyünket az üzletekben. Volt dzsungel függöny, cicafarok függöny, cirmos függöny, szőrös függöny, csiribiri függöny, lián függöny, stb. és Bozont függöny is az elnevezések között. És mivel egyre többen, egyre több helyről egymástól függetlenül is Bozont függönynek kezdték nevezni, így erre az elnevezésre esett a választásunk a különböző lehetőségek közül. Aztán az évek alatt annyira bevált a név, ahogy összekapcsolódott a minőséggel, megkülönböztetve ezzel a „Bozont függönyt” a többi hasonló terméktől, hogy 1998-ban védjegyoltalom alá helyeztettük a „Bozont függöny” megnevezést. Azóta semmilyem más vagy hasonló termék Magyarországon nem hozható forgalomba ezzel az elnevezéssel, ezáltal is garantálva megrendelőink részére az általunk nyújtott minőséget és megbízhatóságot, gyors és pontos kiszolgálást.

 
Tendit Kft. - Bozont függöny - Vanity gyöngyfüggöny
Topmodul